U bent hier:

BOER INFRAWERKEN

IJsseldeijk Noord 412A
2935 CT Ouderkerk aan den IJssel  (Krimpenerwaard)
Tel: 0180 68 4221  -  Mob: 06 19624120
Mail: info@boerinfrawerken.nl

Bedrijfsvloerplaten

Bedrijfsvloerplaten leggen en herleggen behoord tot onze specialisme.

Deze specialisme komt voort uit het feit dat wij met de juiste machine snel en op de mm nauwkeurig de platen kunnen leggen. Hierdoor ontstaat er een juiste prijs/kwaliteits verhouding.

De ondergond word, na verdichting, op hoogte en onder profiel/afschot door een leveler aangebracht. Rekeninghoudend met eventuele hemelwater zorgen wij voor een goede afwatering van de platen door de juiste afschot toe te passen.  Door het gewicht van de leveler word de ondergrond nogmaals verdicht. De leveler word bestuurd door een schranklader. Het voordeel van een schranklader is dat hij in beperkte ruimte kan werken. Hij is wendbaar en heeft een beperkte hoogte nodig. Dit is een voordeel bij het leggen van bedrijfsvloerplaten in een bestaand gebouw/ruimtes

Wij kunnen aan u, in overleg met onze leverancier, de bedrijfsvloerplaten leveren in de gewenste maat en kwaliteit.

Er is een mogelijkheid om uw bedrijfsvloerplaten vloeistof dicht te maken middels vloeistofdicht afkitten. Bij bedrijfsvloerplaten met ijzeren rand kunt u ervoor kiezen om de platen aan elkaar te lassen om zo het draagvermogen te verhogen.

Indien gewenst kunnen wij de bedrijfsvloerplaten aan u verhuren als er een tijdelijke verharding nodig is. B.v bij het plaatsen van een tijdelijk woon- of werkunit.

 

 

Afbeeldingen

schranklader met leveler
laser apparatuur
geprofileerde baan
platen leggen met vacuumunit
vacuumunit met roterende kop
stelconplaat met molgoot